معرفی کتاب

زیست شناسی حفاظت به عنوان یکی از دروس اصلی رشته محیط زیست در دانشگاههای کشور (آزاد و دولتی و پیام نور) تدریس می شود و از دروس آزمون کارشناسی ارشد است که با توجه به  اینکه کتابی در کشور مطابق با سرفصل های آموزش عالی تدوین نشده است همواره دغدغه دانشجویان بوده است. این کتاب با هدف تامین نیاز آموزشی دانشجویان دوره کارشناسی محیط زیست نگاشته شده است ولی بخشهایی از ان می تواند مورد استفاده دانشجویان مقاطع بالاتر نیز قرار گیرد. علاوه بر این، با توجه به اینکه کتاب حاضر طیف گسترده ای از مسائل مطرح در حفاظت از تنوع زیستی را در سطوح مختلف ژن، گونه، زیستگاه ها و بوم سازگانها مورد بحث قرار داده است، می تواند برای علاقه مندان به مسائل محیط زیست و فعالان عرصه حفاظت از طبیعت نیز مفید واقع شود. در تدوین کتاب سعی بر این بوده است که حتی المقدور از مثال ها و تحقیقات انجام شده در کشور و توسط مولفین استفاده شود و عکس ها و اشکال استفاده شده از زیستگاههای طبیعی کشور و پژوهشهای داخلی باشد. از آنجا که زیست شناسی حفاظت از اولین دروس تخصصی دانشجویان مقطع کارشناسی محیط زیست به شمار می آید، در نگارش متن کتاب سادگی و قابل فهم بودن برای دانشجویان مد نطر بوده است.