For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

اثرات محيط زيستي كشاورزي ارگانيك

چکيده فارسي :

از پيامدهاي مصرف بي­رويه مواد شيميايي مصنوعي در كشاورزي تخريب محيط­زيست، آلودگي آب، هوا، خاك   و بر هم خوردن تعادل­هاي طبيعي كشت­بوم­ها مي­باشد. در اين ميان، كشاورزي ارگانيك با توجه به ويژگي­هاي منحصر به فردي كه دارد به عنوان راهي براي نجات كره زمين مورد توجه قرار گرفته است.

محصول ارگانيك محصولي است كه بدون استفاده از مواد شيميايي، آفتكش­ها، افزودني­هاي غذايي و طعم دهنده­ها يا تركيبات آروماتيك توليد شده باشد. امروزه، كشاورزي ارگانيك منطبق با پروتكل‌ها و قرارد‌هاي بين­الملي به طور ويژه­اي مورد توجه متخصصين كشاورزي و محيط­زيست، كشاورزان، مردم و نيز دولتمردان و سياستگذاران در سطح جهان قرار گرفته است. در واقع، اين نوع كشاورزي، به جهت اينكه خطرات كمتري براي محيط­زيست و انسان­ها دارد و از نظر غذايي نيز سالم­تر مي­باشد يكي از مناسب­ترين سيستم­هاي رايج به شمار مي­رود. به طور دقيق­تر، با زراعت ارگانيك و عدم استفاده از كود شيميايي، مطابق اكوسيستم رفتار شده، به چرخه­هاي زيستي احترام گذاشته مي­شود و نه تنها تعادل زيست­محيطي بهم نمي­خورد بلكه به متعادل شدن آن نيز كمك مي­كند و اثر مخربي براي محيط­زيست ندارد. از مزاياي ديگر اين نوع كشاورزي، توليد محصول بيشتر و با كيفيت بالاتر مي­باشد؛ محصولاتي كه مغذي­تر هستند، هيچ سم و آفت­كشي در خودشان ندارند و طعم و شكلي واقعي دارند.

در اين مقاله، پس از بررسي مضرات زيست­محيطي كشاورزي رايج، اثرات زيست­محيطي كشاورزي ارگانيك مورد بحث و بررسي قرار مي­گيرند. نتايج حاصل از اين تحقيق حاكي از آن است كه اين نوع كشاورزي حداقل تأثيرات منفي را بر محيط­زيست دارد.

تحت نظارت وف ایرانی

اثرات محيط زيستي كشاورزي ارگانيك | دکتر منصوره ملکیان

خطا

The website encountered an unexpected error. Please try again later.

تحت نظارت وف ایرانی