For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Landscape Genetics, Concepts Methods and applications

معرفی کتاب

هدف اولیه از ترجمه این کتاب، تهیه یک منبع جامع به زبان فارسی در زمینه روش تحقیق و آمار در مطالعات حیات وحش است. کتب موجود که به مبحث طرح آزمایشات پرداخته اند، بر طرح آزمایشات در علوم کشاورزی تمرکز داشته و کمبود منبع قابل استفاده که ابعاد مختلف پژوهش های مرتبط با منابع طبیعی و حیات وحش را پوشش دهد، احساس می شود. این کتاب جهت استفاده دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های منابع طبیعی و در دروس روش تحقیق و آمار پیشرفته تهیه شده است چرا که در این برحه از زمان دانشجویان برای انجام مطالعات پیشرفته و سپس انتشار مقالات خود در مجلات معتبر علمی نیازمند درک و پیروی از اصول و مبانی طرح ریزی و دانش آمار هستند.

هدف از مطالعات حیات وحش همیشه یافتن ساختاری در داده ها و تشخیص اعداد واقعی از تغییرات تصادفی ناشی از ساختار پیچیده بوم سازگان ها و تغییرات ذاتی طبیعت و یا ناشی از خطاهای اندازه گیری می باشد. اگرچه هنگام کار در طبیعت بایستی تا حدودی این خطاها را پذیرفت، ولی با استفاده از طرح ریزی صحیح مطالعات و به کارگیری روش ها و مدل های آماری مناسب می توان این نوع خطاها را تا حد امکان کاهش داد و بر دقت مطالعه افزود. در این کتاب راهکارهایی در جهت غلبه بر عدم قطعیت و تغییرپذیری و تصادفی بودن متغیرها در علوم زیستی و همچنین برای انجام تجزیه و تحلیل های کمّی و تفسیر بهتر نتایج ارائه شده است.

Books
Month/Season: