تقدیر از کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در سال ۹۸

کتاب سیما ژنتیک ترجمه دکتر منصوره ملکیان (هیات علمی دانشکده منابع طبیعی) و دکتر رسول خسروی (دانشجوی سابق دکتری دانشکده منابع طبیعی) به عنوان کتاب سال شایسته تقدیر سی و هفتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در سال ۹۸ برگزیده شد. در آیین اختتامیه سی و هفتمین دوره کتاب سال در بهمن ماه ۱۳۹۸ که با حضور رئیس جمهور در تالار وحدت برگزار شد برگزیدگان حوزه های مختلف تالیف و ترجمه معرفی شدند. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید. http://ketabsal.ir/Forms/BlogDetails.aspx?ID=2202 با پیشرفت های فناورانه در داده های ژنتیکی و سیمای سرزمین، سیماژنتیک (Landscape genetics) به عنوان یک شاخه جدید علمی پا به عرصه وجود نهاد. سیماژنتیک ترکیبی از بوم شناسی سیمای سرزمین، ژنتیک جمعیت و آمار مکانی است که به مطالعه پیامد های حاصل از فعالیت های انسانی، تغییر محیط زیست بر و تنوع ژنتیکی و ارتباطات بین جمعیت ها و گونه ها می پردازد. کتاب حاضر به عنوان اولین کتاب در زمینه آموزش سیماژنتیک جهت دانشجویان در مقطع تحصیلات تکمیلی تهیه شده و به عنوان تنها منبع فارسی در این زمینه می تواند مورد استفاده محققان و دانشجویان علاقمند به زمینه های تحقیقاتی بوم شناسی، ژنتیک جمعیت، بوم شناسی تکاملی و رفتار قرار گیرد.